The Springs House 2

Jettaliving was asked to design the new house for Mrs. Caroline having successfully completing their house a few years back. Our client wanted to move to a smaller house with modern classic style.

Our primary concerns were to find a way to maximize light to come into the house. To achieve this we eliminate the wall beside the stairs and replace it with glass material, so we can have the light penetrate from the backyard. The ground level consists of  guest area, living area, dining area, kitchen, and guest bedroom. The upper level consists of master bedroom and 2 kids bedroom.

The owner wanted to expand the master bedroom area to accommodate a walk in closet by removing the kids bedroom beside the master bedroom. We kept the palette of materials simple by using white spray polyurethane paint finishes, mirror stainless steel, and greyish brown polyurethane paint finishes.

error: Content is protected !!